Menukaart

Reserveren

Reserveren

Menukaart restaurant De Wensboom

Graag heten wij u welkom in ons speciale restaurant.

Onze medewerkers zullen u naar hun vermogen een extra lekker eet moment bezorgen. U kunt bij ons genieten van een ruime keuze aan heerlijke gerechten welke zijn bereid door onze bijzondere medewerkers.

Wij hebben een diversiteit aan medewerkers welke afkomstig zijn uit verschillende groepen van de samenleving. Dit verschilt van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt tot medewerkers met een arbeidsbeperking.

Om het voor onze medewerkers gemakkelijk te houden, hebben wij de menukaart genummerd. Wij vragen u het juiste nummer bij de bestelling door te geven. Tevens vragen wij u uitsluitend per tafel of gezelschap af te rekenen.

‘We zijn erg trots op ons concept waar we werken met mensen met een arbeidsbeperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. We willen met dit concept een brede doelgroep bereiken van jonge gezinnen tot oudere mensen. We hebben onze kaart hier dan ook op aangepast. We hopen dat u net zoals wij zullen genieten van dit mooie concept’.

Eet Smakelijk!!

Rob Geus en zijn team.

High tea of coffee in restaurant De Wensboom

Een high tea of coffee is altijd een goed idee. Weer eens gezellig bijkletsen onder het genot van thee of koffie en zoete en hartige hapjes. De high tea of coffee bestaat altijd uit verschillende hartige en zoete hapjes.

Van sandwich met gerookte zalm, broodjes, muffins, quiches tot diverse bonbons, koekjes, donuts en nog veel meer kunt u van uw high tea genieten! Met diverse soorten thee en een sfeervolle setting maken wij er iets bijzonders van.

Reserveer direct online of bel 085 – 130 00 52.

Houd onze Facebook pagina in de gaten

De Wensboom Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren bij De Wensboom